00 DSpace/Manakin Repository

Подходы к управлению гостиничным бизнесом на основе методов «кайдзен» стратегии

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Нездойминов, С.Г.
dc.contributor.author Нездоймінов, С.Г.
dc.contributor.author Nezdoyminov, S.
dc.date.accessioned 2016-12-06T13:14:59Z
dc.date.available 2016-12-06T13:14:59Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Катошина К. Подходы к управлению гостиничным бизнесом на основе методов «кайдзен» стратегии / К. Катошина, С. Г. Нездойминов // International Journal of New Economics and Social Sciences (IJONESS). – 2016. – № 2 (4). – С. 126-133. ru_RU
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5448
dc.description.abstract В данной статье рассмотрены подходы к применению «кайдзен» стратегий в сфере менеджмента и экологизации украинских предприятий гостеприимства. Показан экономический эффект от внедрения энергосберегающих технологий на примере малого отеля. Обоснована целесообразность внедрения «зеленых мероприятий» на предприятиях гостиничного бизнеса как метода совершенствования производства. Сделаны выводы о необходимости внедрения более эффективной и высокопродуктивной стратегии менеджмента. ru_RU
dc.description.abstract В даній статті розглянуто підходи до застосування «кайдзен» стратегій у сфері менеджменту та екологізації українських підприємств гостинності. Показано економічний ефект від впровадження енергозберігаючих технологій на прикладі малого готелю. Обґрунтовано доцільність впровадження «зелених заходів» на підприємствах готельного бізнесу як методу вдосконалення виробництва. Зроблені висновки про необхідність впровадження більш ефективної та високопродуктивної стратегії менеджменту.
dc.description.abstract This article describes the basics of the application of "kaizen" strategies in management and greening the hospitality of the Ukrainian enterprises. It shows the economic effect of using of energy-efficient technologies on the example of a small hotel. Expediency of the introduction of "green events" at the enterprises of hotel business as a method of improving production. Described conclusions about the need to introduce more efficient and highly productive management strategy.
dc.description.abstract W tym artykule opisano podstawy stosowania strategii "kaizen" w zarządzaniu i ekologizacji gościnności ukraińskich przedsiębiorstw. Wykazała ona efektu ekonomicznego wykorzystania energooszczędnych technologii na przykładzie małego hotelu. Celowości wprowadzenia "zielonych wydarzeń" przy przedsiębiorstw branży hotelarskiej jako metoda poprawy produkcji. Opisane wnioski o konieczności wprowadzenia bardziej wydajnego i wysoce produktywne strategii zarządzania.
dc.language.iso ru ru_RU
dc.subject «кайдзен» стратегии ru_RU
dc.subject гостиничный бизнес ru_RU
dc.subject процессный подход ru_RU
dc.subject инновации ru_RU
dc.subject экологизация ru_RU
dc.subject энергосберегающие технологии ru_RU
dc.subject «кайдзен» стратегії ru_RU
dc.subject готельний бізнес ru_RU
dc.subject процесний підхід ru_RU
dc.subject інновації ru_RU
dc.subject екологізація ru_RU
dc.subject енергозберігаючі технології ru_RU
dc.subject "kaizen" strategy ru_RU
dc.subject hospitality ru_RU
dc.subject process approach ru_RU
dc.subject innovation ru_RU
dc.subject greening ru_RU
dc.subject energy saving technologies ru_RU
dc.subject "Kaizen" strategii ru_RU
dc.subject gościnność ru_RU
dc.subject proces wędrowki ru_RU
dc.subject innowacyjność ru_RU
dc.subject ekologiczny ru_RU
dc.subject technologia energosberigayuschie ru_RU
dc.title Подходы к управлению гостиничным бизнесом на основе методов «кайдзен» стратегии ru_RU
dc.title.alternative Підходи до управління готельним бізнесом на основі методів «кайдзен» стратегії ru_RU
dc.title.alternative Approaches to the hotel business management based on methods of "Kaizen" strategy ru_RU
dc.title.alternative Podejścia do zarządzania hotelu biznesowego w oparciu o metody Strategia "Kaizen" ru_RU
dc.type Article ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу