DSpace Repository

Комплекс аналітичних заходів щодо забезпечення управління ефективністю функціонування м’ясопереробних підприємств

Show simple item record

dc.contributor.author Коляда, А.Л.
dc.contributor.author Коляда, А.Л.
dc.contributor.author Koliada, A.
dc.date.accessioned 2018-12-02T00:14:41Z
dc.date.available 2018-12-02T00:14:41Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Коляда А. Л. Комплекс аналітичних заходів щодо забезпечення управління ефективністю функціонування м’ясопереробних підприємств / А. Л. Коляда // Причорноморські економічні студії. – 2018. – Вип.28 ru_RU
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7945
dc.description.abstract У статті розглянуто комплекс аналітичних заходів щодо забезпечення управління ефективністю функціонування м’ясопереробних підприємств. Детально обґрунтовано необхідність використання стандартів ISO 9000, «компаса правильного харчування» на етикетці м’ясних виробів та власного сайта. Наведено переваги для м’ясопереробних підприємств від впровадження рішення «ABYY-Управління м’ясокомбінатом для України» на базі продукту «1С: Підприємство 8». У статті розглянуто напрямки оптимізації змінних та умовно-постійних витрат для зменшення витратного механізму на м’ясопереробних підприємствах. Наведено основні напрямки підвищення чистої виручки від реалізації м’ясних виробів. ru_RU
dc.description.abstract В статье рассмотрен комплекс аналитических мероприятий по обеспечению управления эффективностью функционирования мясоперерабатывающих предприятий. Подробно обоснована необходимость использования стандартов ISO 9000, «компаса правильного питания» на этикетке мясных изделий и собственного сайта. Приведены преимущества для мясоперерабатывающих предприятий от внедрения решения «ABYY-Управление мясокомбинатом для Украины» на базе продукта «1С: Предприятие 8». В статье рассмотрены направления оптимизации переменных и условно-постоянных расходов для уменьшения затратного механизма на мясоперерабатывающих предприятиях. Приведены основные направления повышения чистой выручки от реализации мясных изделий.
dc.description.abstract The article deals with the complex of analytical measures to ensure the management of the efficiency of meat processing enterprises functioning. The necessity of using ISO 9000 standards, "compass of correct nutrition" on the label of meat products and on its own site is detailed. The advantages for meat processing enterprises from the implementation of the solution "ABYY-Management of meat-packing plant for Ukraine" are based on the product "1С: Enterprise 8". The article deals with the directions of optimization of variables and conditional-constant costs for reducing the expenditure mechanism at meat processing enterprises. The main directions of increase of net proceeds from sales of meat products are given.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject м’ясопереробні підприємства,аналітичні заходи ru_RU
dc.subject управління ефективністю функціонування ru_RU
dc.subject стандартів ISO 9000 ru_RU
dc.subject «компас правильного харчування» ru_RU
dc.subject рішення «ABYY-Управління м’ясокомбінатом для України» ru_RU
dc.subject мясоперерабатывающие предприятия ru_RU
dc.subject аналитические мероприятия ru_RU
dc.subject управление эффективностью функционирования ru_RU
dc.subject стандартов ISO 9000 ru_RU
dc.subject «компас правильного питания» ru_RU
dc.subject решение «ABYY-Управление мясокомбинатом для Украины» ru_RU
dc.subject meat processing enterprises ru_RU
dc.subject analytical measures ru_RU
dc.subject performance management ru_RU
dc.subject standards ISO 9000 ru_RU
dc.subject "compass of correct nutrition" ru_RU
dc.subject decision "ABYY-Management of meat-packing plant for Ukraine" ru_RU
dc.subject стаття
dc.title Комплекс аналітичних заходів щодо забезпечення управління ефективністю функціонування м’ясопереробних підприємств ru_RU
dc.title.alternative Комплекс аналитических мероприятий по обеспечению управления эффективность функционирования мясоперерабатывающих предприятий ru_RU
dc.title.alternative The complex of analytical measures to provide management of the efficiency of the functioning of meat processing enterprises ru_RU
dc.type Article ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account