00 DSpace/Manakin Repository

Експертиза якості м’яса птиці як об’єкту експортно-імпортного товарообігу

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Міщенко, А.В.
dc.date.accessioned 2018-12-11T20:49:54Z
dc.date.available 2018-12-11T20:49:54Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8048
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти класифікації м’яса птиці в Україні, споживних властивостей птиці та чинники їх формування. Проаналізовано сучасний стан виробництва та експортно-імпортного товарообігу м’яса птиці в Україні, стратегічні зміни законодавчого та нормативного забезпечення галузі птахівництва. Досліджено вимоги нормативної документації до якості м’яса птиці. Запропоновано до застосування розроблену балову шкалу за органолептичними показниками з метою підвищення об’єктивності органолептичної оцінки якості м’яса птиці, а також запропоновано додатковий метод встановлення свіжості м’яса птиці для підвищення ефективності експертизи – визначання масової частки азотистих летких сполук. ru_RU
dc.description.abstract The work deals with the theoretical aspects of the classification of poultry meat in Ukraine, the consumer properties of poultry and the factors of their formation. Author analysis state of production and export-import turnover of poultry meat in Ukraine, strategic changes of legislative and normative provision of poultry industry are analyzed. The requirements of the standard documentation for the quality of poultry meat have been investigated. It is proposed to use the developed score scale for organoleptic parameters in order to increase the objectivity of the organoleptic assessment of the quality of poultry meat, as well as an additional method for determining the freshness of poultry meat, in order to increase the efficiency of the examination - to determine the mass fraction of nitrogenous volatile compounds.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject м’ясо птиці ru_RU
dc.subject курятина ru_RU
dc.subject рівень якості ru_RU
dc.subject експертиза якості ru_RU
dc.subject споживні властивості ru_RU
dc.subject показники якості ru_RU
dc.subject органолептична оцінка ru_RU
dc.subject poultry ru_RU
dc.subject chicken ru_RU
dc.subject quality ru_RU
dc.subject expertise of the quality ru_RU
dc.subject consumer properties ru_RU
dc.subject quality indices ru_RU
dc.subject organoleptic evaluation ru_RU
dc.title Експертиза якості м’яса птиці як об’єкту експортно-імпортного товарообігу ru_RU
dc.title.alternative Expertise of the quality of poultry meat as an object of export-import turnover ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу