dc.contributor.author |
Блажко, І.О. |
|
dc.date.accessioned |
2019-08-14T11:43:14Z |
|
dc.date.available |
2019-08-14T11:43:14Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9887 |
|
dc.description.abstract |
Об’єкт дослідження - діяльність персоналу підприємства, зокрема ресторану «Марсала». У роботі розглядаються теоретичні аспекти стимулювання персоналу в ресторані. Master's qualification work consists of three sections. |
ru_RU |
dc.description.abstract |
The object of study is the activity of the personnel of the enterprise, in particular the restaurant «Marsala». |
|
dc.language.iso |
uk |
ru_RU |
dc.subject |
система стимулювання |
ru_RU |
dc.subject |
матеріальна та нематеріальна мотивація |
ru_RU |
dc.subject |
ресторанна галузь |
ru_RU |
dc.subject |
задоволення персоналу |
ru_RU |
dc.subject |
incentive system |
ru_RU |
dc.subject |
material and non-material motivation |
ru_RU |
dc.subject |
restaurant industry |
ru_RU |
dc.subject |
staff satisfaction |
ru_RU |
dc.title |
Удосконалення стимулювання праці персоналу підприємства з метою підвищення її ефективності |
ru_RU |
dc.title.alternative |
Improvement of labor stimulation of employees of the enterprise in order to increase its efficiency |
ru_RU |
dc.type |
Diplomas |
ru_RU |