00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення стимулювання праці персоналу підприємства з метою підвищення її ефективності

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Блажко, І.О.
dc.date.accessioned 2019-08-14T11:43:14Z
dc.date.available 2019-08-14T11:43:14Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9887
dc.description.abstract Об’єкт дослідження - діяльність персоналу підприємства, зокрема ресторану «Марсала». У роботі розглядаються теоретичні аспекти стимулювання персоналу в ресторані. Master's qualification work consists of three sections. ru_RU
dc.description.abstract The object of study is the activity of the personnel of the enterprise, in particular the restaurant «Marsala».
dc.language.iso uk ru_RU
dc.subject система стимулювання ru_RU
dc.subject матеріальна та нематеріальна мотивація ru_RU
dc.subject ресторанна галузь ru_RU
dc.subject задоволення персоналу ru_RU
dc.subject incentive system ru_RU
dc.subject material and non-material motivation ru_RU
dc.subject restaurant industry ru_RU
dc.subject staff satisfaction ru_RU
dc.title Удосконалення стимулювання праці персоналу підприємства з метою підвищення її ефективності ru_RU
dc.title.alternative Improvement of labor stimulation of employees of the enterprise in order to increase its efficiency ru_RU
dc.type Diplomas ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу