Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Перегляд зібрання за групою - Теми харчова галузь
Перейти до:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ю
Я
Ь
|
Э
Ё
Ъ
Ы
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 4 із 4
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Ефективність експортно-імпортних контрактів підприємств харчової галузі (на прикладі ТОВ «Вінфорт»)
Носкачова, Є.О.
2020
Міжнародна конкурентоспроможність продукції підприємств харчової галузі (на прикладі ПрАТ «Одеський консервний завод»)
Реутова, А.А.
2020
Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства галузі харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Пуратос Україна»)
Черкез, А.С.
2022
Шляхи підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємств харчової галузі (на прикладі ТОВ «Данон Дніпро»)
Коржановська, А.С.