Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10617
Title: Підвищення конкурентоспроможності туристичної фірми «Дубай Тревел»
Other Titles: Increasing the competitiveness of the travel company «Dubai Travel»
Authors: Зизяк, А.А.
Issue Date: 2019
Keywords: конкурентоспроможність
конкуренція
туристична фірма
інструмент управління
принцип управління
інноваційна технологія
туризм
competitiveness
competition
travel agency
management tool
management principle
innovative technology
tourism
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти: понять і принципів управління конкурентоспроможністю в сучасних умовах бізнес-середовища, організаційно-економічні інструменти управління та оцінки конкурентоспроможності туристичного підприємства. Проаналізована ефективність конкурентоспроможності підприємства, проведена діагностика діяльності підприємства та його бізнес-середовища, а також аналізовані проблемні аспекти в управлінні конкурентоспроможністю підприємства. Запропоновані шляхи підвищення конкурентоспроможності за допомогою впровадження інноваційних технологій.
The theoretical aspects are considered in the work: concepts and principles of competitiveness management in the current conditions of the business environment, organizational and economic tools for management and assessment of the competitiveness of the tourist enterprise. The efficiency of the company's competitiveness are analyzed, the diagnostics of the enterprise and its business environment are carried out, as well as analyzed the problem aspects in managing the competitiveness of the enterprise. The ways of increasing competitiveness by introducing innovative technologies are offered.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10617
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Зизяк А.А. Кваліфікаційна робота.pdf237,88 kBAdobe PDFView/Open
Зизяк А.А. Реферат.pdf97,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.