Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10653
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозак, А.В.-
dc.date.accessioned2019-12-16T09:19:20Z-
dc.date.available2019-12-16T09:19:20Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10653-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Об’єкт дослідження – процес підвищення конкурентоспроможності та визначення впливу зовнішнього середовища на ефективність управління рестораном. Предметом дослідження є науково-практичні питання підвищення конкурентоспроможності ресторану на прикладі ресторану «Люстдорф». Метою роботи є розробка заходів та пропозицій щодо підвищення конкурентоспроможності ресторану «Люстдорф». У роботі проаналізовано загальні поняття та сутність конкурентоспроможності та управління ресторанним бізнесом. Аналізується стан господарсько-економічної діяльності ресторану «Люстдорф». Оцінюється ефективність позиції розширення асортименту пива у ресторані. За результатами дослідження сформульована доцільність впровадження наведених заходів. Проаналізована її ефективність, враховуючи прибуток за витрати на впровадження заходів.ru_RU
dc.description.abstractThe qualifying work consists an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used. The object of research is the process of increasing competitiveness and determining the impact of the environment on the efficiency of restaurant management. The subject of the study is the scientific and practical questions of increasing the competitiveness of the restaurant on the example of the restaurant "Lustdorf". The aim of the work is to develop measures and proposals to improve the competitiveness of the restaurant "Lustdorf". The article analyzes the general concepts and essence of competitiveness and management of restaurant business. The state of economic and economic activity of the restaurant "Lustdorf" is analyzed. Evaluated the position of the expansion of the range of beer in the restaurant. The results of the study formulated the feasibility of the implementation of the above measures. It analyzes its efficiency, taking into account the profit for the costs of implementing measures.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectконкуренціяru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectзовнішнє середовищеru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectcompetitionru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.subjectenvironmentru_RU
dc.subjectrestaurant economyru_RU
dc.subjectefficiencyru_RU
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності та визначення впливу зовнішнього середовища на ефективність управління рестораномru_RU
dc.title.alternativeIncreasing competitiveness and determining the impact of the environment on the efficiency of restaurant managementru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf308,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Козак А.В. реферат.pdf171,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.