Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10888
Title: Платоспроможність підприємства та формування системи її забезпечення
Other Titles: The Solvency of the enterprise and formation of a system for its support
Authors: Харченко, М.С.
Issue Date: 2019
Keywords: фінансовий стан
платоспроможність
ліквідність
дебіторська заборгованість
кредиторська заборгованість
ефективна фінансова діяльність
financial condition
solvency
liquidity
accounts receivable
accounts payable
effective financial activity
072 фінанси, банківська справа та страхування
кафедра фінансового менеджменту та фондового ринку
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти комплексного аналізу теоретичних і методологічних методів оцінки платоспроможності підприємства. Проаналізовано ефективність роботи підприємства ТОВ «Джі.Ес.Ел.», його платоспроможність та методи її оцінки. Запропоновано підприємству ТОВ «Джі.Ес.Ел.» інвестувати власні активи в нові проекти і подальший розвиток компанії, контролювати погашення дебіторської заборгованості, розробити механізми по виявленню потенційних загроз для платоспроможності підприємства.
Diploma thesis deals with theoretical aspects of a comprehensive analysis of theoretical and methodological methods for assessing the solvency of the enterprise. The efficiency of the enterprise LLC «G.S.L.», its solvency and methods for assessing it are analyzed. It is proposed that the company LLC «G.S.L.» invest its own assets in new projects and further development of the company, control the repayment of receivables, and develop mechanisms to identify potential threats to the solvency of the enterprise.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10888
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Харченко М.С. Кваліфікаційна робота.pdf192,84 kBAdobe PDFView/Open
Харченко М.С. Реферат.pdf142,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.