Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10984
Title: | Дослідження економічної доцільності організації послуг на підприємствах сфери гостинності |
Other Titles: | Research of economic feasibility of organization of services in the enterprises of hospitality sphere |
Authors: | Журилов, В.К. |
Issue Date: | 2019 |
Keywords: | бізнес-готель готельне господарство нова готельна послуга додаткова послуга удосконалення business hotel hotel management new hotel service additional service improvements 242 туризм кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Abstract: | У роботі розглянуто сутність і значення послуг в готелі, виявлено світовий досвід впровадження нових готельних послуг, а також запропоновано алгоритм технології організації нових послуг на підприємствах сфери гостинності.
Надано оцінку додатковим послугам готелю «Gagarinn» та проведено аналіз результатів фінансово-господарської діяльності на основі системи показників. Запропоновано рекомендації щодо підвищення прибутковості підприємства шляхом впровадження нових додаткових послуг. The essence and value of services in the hotel are considered in the work, the world experience of introduction of new hotel services is revealed, and also the algorithm of technology of the organization of new services in the enterprises of hospitality is offered. The additional services of the Gagarinn Hotel were evaluated and financial and economic results analyzed on the basis of a scorecard. Recommendations for increasing the profitability of the company by introducing new additional services are offered. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10984 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Журилов В.К. Кваліфікаційна робота.pdf | 402,13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Журилов В.К. Реферат.pdf | 256,66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.