Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13653
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Покітко, А.С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-15T12:45:07Z | - |
dc.date.available | 2021-11-15T12:45:07Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Покітко А. С. Маркетингові інновації на підприємстві ресторанного господарства «Crab House» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» / А. С. Покітко; наук. кер. Р. С. Козловський; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 77 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Pokitko.pdf | - |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти інновацій, використання їх у ресторанному господарстві. У першому розділі розглянуто поняття та види інновацій, оцінка ефективності їх застосування. У другому розділі розглянуто ресторанне підприємство «Crab House», його організаційно-економічну характеристику, виробничу та маркетингову діяльність. У третьому розділі, на основі проведеного аналізу ринку ресторанної продукції, конкурентного середовища та профілю споживачів, нами запропоновано заходи маркетингових інструментів просування продукції та використання нового для підприємства виду послуги – доставка їжі. | en_US |
dc.description.abstract | The paper considers the theoretical aspects of innovations, their use in the restaurant industry. The first section considers the concepts and types of innovations, evaluation of the effectiveness of their application. The second section considers the restaurant company "Crab House", its organizational and economic characteristics, production and marketing activities. In the third section, based on the analysis of the market of restaurant products, competitive environment and consumer profile, we propose measures of marketing tools to promote products and use a new type of service for the company - food delivery. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | інновація | en_US |
dc.subject | маркетингові інновації | en_US |
dc.subject | підприємство ресторанного господарства | en_US |
dc.subject | innovation | en_US |
dc.subject | marketing innovations | en_US |
dc.subject | restaurant enterprise | en_US |
dc.title | Маркетингові інновації на підприємстві ресторанного господарства «Crab House» | en_US |
dc.title.alternative | Marketing innovations at the restaurant "Crab House" | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Покітко А.С. Реферат.pdf | 211,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.