Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14275
Назва: | Формування кадрового потенціалу підприємства через розвиток креативних здібностей персоналу |
Інші назви: | Formation of personnel potential of an enterprise through the development of creative abilities of the staf |
Автори: | Кіршо, С.М. Kirsho, S. Танасюк, І.М. Tanasiuk, I. |
Бібліографічний опис: | Танасюк І. М. Формування кадрового потенціалу підприємства через розвиток креативних здібностей персоналу. / І. М. Танасюк, С. М. Кіршо. // Бізнес Інформ. – 2021. – № 4 (519). – С. 310–314. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | ФОП Лібуркіна Л. М |
Ключові слова: | кадровий потенціал персонал підприємство креативність методи розвитку креативності human resources staff enterprise creativity methods of creativity development |
Короткий огляд (реферат): | Мета статті полягає в обґрунтуванні теоретико-методологічних засад формування кадрового потенціалу підприємства і розробці практичних рекомендацій щодо розвитку креативних здібностей персоналу. Систематизуючи й узагальнюючи наявні наукові доробки, було розглянуто поняття кадрового потенціалу, особливості його формування в сучасних умовах. У результаті дослідження було визначено необхідність створення партнерських відносин між державою та підприємством та проголошено, що розвиток креативних здібностей персоналу підприємства дозволяє підвищити інноваційність компанії та країни. Запропоновано методи розвитку креативності персоналу підприємства в сучасних умовах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14275 |
Інші ідентифікатори: | УДК 658.3:331.108.37 JEL: G24; M5 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності Кафедра мовної та психолого-педагогічної підготовки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Танасюк, Кіршо.pdf | 344,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.