Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14282
Назва: Таксономічний аналіз як інструмент оцінювання конкурентоспроможності продукції
Інші назви: Taxonomic analysis as a tool for assessing product competitiveness
Автори: Янковий, О.Г.
Yankovoy, A.
Бібліографічний опис: Янковий О. Г. Таксономічний аналіз як інструмент оцінювання конкурентоспроможності продукції. / О. Г. Янковий // Управління якістю. – 2022. – № 1–2. – С. 31–39.
Дата публікації: 2022
Видавництво: ТОВ «ТЕХ МЕДІА ГРУП»
Ключові слова: таксономічний аналіз
оцінювання конкурентоздатності продукції
еталон
таксономія
taxonomic analysis
assessment of product competitiveness
standard
taxonomy
Короткий огляд (реферат): У статті наведено визначення таксономічного аналізу та блок-схема класичного алгоритму оцінювання латентної ознаки за допомогою таксономічного аналізу. Можна побачити приклад, як працює наведена блок-схема на прикладі оцінювання конкурентоспроможності продукції. Також ми бачимо оцінку конкурентоспроможності продукції компаній «Термінал», «НПЗ», «Стивідор» та їхні ранги
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14282
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2022 № 15 О. Янковий.pdf924,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.