Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14584
Назва: Оцінка кон'юнктури та перспектив розвитку галузі кондитерських виробів України
Інші назви: The assessment of the conjuncture and prospects for the development of the confectionery industry of Ukraine.
Автори: Гордiйчук, Д.О.
Бібліографічний опис: Гордiйчук, Д. О. Оцiнка кон'юнктури та перспективи розвитку галузi кондитерських виробiв України : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Дiана Олександрiвна Гордiйчук ; наук. кер. Володимир Анатолiйович Карпов . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 81 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: кон’юнктура ринку
прогнозування
кондитерські виробі
виробнича функція
трендові моделі
кореляційно-регресійний аналіз
метод найменших квадратів
прогноз динаміці
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
market conditions
forecasting
confectionery
production function
trend models
correlation-regression analysis
least squares method
dynamics forecast.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто поняття та особливості дослідження кон’юнктури ринку, методичні підходи щодо аналізу та прогнозування кон’юнктури ринку, методика оцінки ринкової кон’юнктури кондитерських виробів України. Надано загальну оцінку стану ринку кондитерських виробів України; виявлено специфіку ринку. Визначено основні проблеми галузі; зроблено прогноз стану ринку кондитерських виробів України.
The concept and features of market conditions research, methodological approaches to the analysis and forecasting of market conditions, features of assessing the market situation of confectionery in Ukraine are considered. The general estimation of a condition of the market of confectionery of Ukraine is given; identified the specifics of the market. The main problems of the industry are identified; the forecast of a condition of the market of confectionery of Ukraine is made.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Gordiychuk.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Гордійчук Д.О...pdf587,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.