Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14630
Назва: Удосконалення організації надання послуг харчування в санаторно-курортних закладах (на прикладі санаторію «Біла Акація)
Інші назви: Improving the organization of food services in sanatoriums (for example, the sanatorium «White Acacia»)
Автори: Григор’єва, І.І.
Бібліографічний опис: Григор'єва, Iнна Iгорiвна Удосконалення органiзацiї надання послуг харчування в санаторно-курортних закладах( на прикладi санаторiю " Бiла Акацiя" : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 242 "Туризм" за освiтньою програмою "Економiка i органiзацiя туристичної дiяльностi" / Iнна Iгорiвна Григор'єва ; наук. кер. Iрина Миколаївна Єгупова . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 77 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: раціональні та фізіологічні норми
лікувальне дієтичне харчування
послуги харчування
організація
санаторно-курортний
стандарти обслуговування
реабілітація
технологія
термін окупності
242 туризм
rational and physiological norms
medical dietary food
food services
organization
sanatorium
service standards
rehabilitation
technology
payback period
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються науково-теоретичні аспекти організації харчування туристів у санаторно-курортних закладах. Досліджені основи раціонального та фізіологічного харчування людини, визначені сучасні підходи до організації послуг харчування та загальні принципи лікувального дієтичного харчування в санаторно-курортних закладах. Проаналізовані основні техніко-економічні показники діяльності санаторію-профілакторію «Біла Акація» і його фінансового стану. Представлені результати комплексного аналізу організації послуг харчування, виявлені резерви їх покращення. За результатами аналізу надані рекомендації щодо удосконалення організації послуг харчування в санаторії, обгрунтована доцільність впровадження іноваційної технології приготування страв «Sous Vide», що підкріплено необхідними техніко-економічними розрахунками.
The paper considers scientific and theoretical aspects of the organization of catering for tourists in sanatoriums. The basics of rational and physiological human nutrition are studied, modern approaches to the organization of food services and general principles of medical dietary nutrition in sanatoriums are determined. The main technical and economic indicators of the sanatorium-dispensary "White Acacia" and its financial condition are analyzed. The results of the complex analysis of the organization of food services are presented, the reserves of their improvement are revealed. According to the results of the analysis, recommendations for improving the organization of food services in the sanatorium, the feasibility of implementing innovative technology of cooking "Sous Vide", which is supported by the necessary technical and economic calculations.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Grigorieva.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Григорьєва І.І..pdf169,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.