Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14693
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖарікова, В.Д.-
dc.date.accessioned2022-07-27T10:50:21Z-
dc.date.available2022-07-27T10:50:21Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЖарiкова, Валерiя Дмитрiвна Економiчне обгрунтування проєкту створення ресторану європейської та японської кухнi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Валерiя Дмитрiвна Жарiкова ; наук. кер. Андрiй Вадимович Андрейченко . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 73 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Zharikova.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного бізнесу Проаналізовано нормативно-правову базу для відкриття власної справи у сфері ресторанного бізнесу, стартові та поточні витрати та можливі ризики тощо. Запропоновано засоби щодо мінімізації ризиків.en_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of starting your own business in the restaurant business. Author analysis The regulatory framework for starting your own business in the restaurant business, start-up and current costs and possible risks, etc.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectпідприємництвоen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectвласна справаen_US
dc.subjectризикиen_US
dc.subjectєвропейська кухняen_US
dc.subjectяпонська кухняen_US
dc.subjectвитратиen_US
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьen_US
dc.subjectentrepreneurship-
dc.subjectrestaurant business-
dc.subjectrestaurant business-
dc.subjectrestaurant-
dc.subjectown business-
dc.subjectrisks-
dc.subjectEuropean cuisine-
dc.subjectJapanese cuisine-
dc.subjectcosts-
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту створення ресторану європейської та японської кухніen_US
dc.title.alternativeThe economic justification of the project of creation of the restaurant with European and Japanese kitchenen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
реферат.pdf567,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.