Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14693
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жарікова, В.Д. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-27T10:50:21Z | - |
dc.date.available | 2022-07-27T10:50:21Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Жарiкова, Валерiя Дмитрiвна Економiчне обгрунтування проєкту створення ресторану європейської та японської кухнi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Валерiя Дмитрiвна Жарiкова ; наук. кер. Андрiй Вадимович Андрейченко . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 73 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Zharikova.pdf | - |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного бізнесу Проаналізовано нормативно-правову базу для відкриття власної справи у сфері ресторанного бізнесу, стартові та поточні витрати та можливі ризики тощо. Запропоновано засоби щодо мінімізації ризиків. | en_US |
dc.description.abstract | The work deals with the theoretical aspects of starting your own business in the restaurant business. Author analysis The regulatory framework for starting your own business in the restaurant business, start-up and current costs and possible risks, etc. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | підприємництво | en_US |
dc.subject | ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | ресторан | en_US |
dc.subject | власна справа | en_US |
dc.subject | ризики | en_US |
dc.subject | європейська кухня | en_US |
dc.subject | японська кухня | en_US |
dc.subject | витрати | en_US |
dc.subject | 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність | en_US |
dc.subject | entrepreneurship | - |
dc.subject | restaurant business | - |
dc.subject | restaurant business | - |
dc.subject | restaurant | - |
dc.subject | own business | - |
dc.subject | risks | - |
dc.subject | European cuisine | - |
dc.subject | Japanese cuisine | - |
dc.subject | costs | - |
dc.title | Економічне обґрунтування проєкту створення ресторану європейської та японської кухні | en_US |
dc.title.alternative | The economic justification of the project of creation of the restaurant with European and Japanese kitchen | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
реферат.pdf | 567,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.