Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14693
Title: Економічне обґрунтування проєкту створення ресторану європейської та японської кухні
Other Titles: The economic justification of the project of creation of the restaurant with European and Japanese kitchen
Authors: Жарікова, В.Д.
Citation: Жарiкова, Валерiя Дмитрiвна Економiчне обгрунтування проєкту створення ресторану європейської та японської кухнi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Валерiя Дмитрiвна Жарiкова ; наук. кер. Андрiй Вадимович Андрейченко . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 73 с.
Issue Date: 2022
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: підприємництво
ресторанний бізнес
ресторанне господарство
ресторан
власна справа
ризики
європейська кухня
японська кухня
витрати
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
entrepreneurship
restaurant business
restaurant business
restaurant
own business
risks
European cuisine
Japanese cuisine
costs
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного бізнесу Проаналізовано нормативно-правову базу для відкриття власної справи у сфері ресторанного бізнесу, стартові та поточні витрати та можливі ризики тощо. Запропоновано засоби щодо мінімізації ризиків.
The work deals with the theoretical aspects of starting your own business in the restaurant business. Author analysis The regulatory framework for starting your own business in the restaurant business, start-up and current costs and possible risks, etc.
Description: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/Zharikova.pdf
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
реферат.pdf567,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.