Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14697
Назва: Економічне обґрунтування проєкту створення кафе-кондитерської (виробництво та продаж кондитерських виробів)
Інші назви: Economic justification of the project of creation of the cafe-confectionery (production and sale of confectionery)
Автори: Крохмаль, М.М.
Бібліографічний опис: Крохмаль, Марина Миколаївна Енергетичне обгрунтування проекту створення кафе-кондитерської (виробництво та продаж кондитерських виробiв) : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Марина Миколаївна Крохмаль ; наук. кер. Наталiя Василiвна Доброва . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 67 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: бізнес-ідея
підприємницька діяльність
кафе
проєкт
прибуток
ефективність
ризики
дохід
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
business idea
business activity
cafe
project
profit
efficiency
risks
income
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного бізнесу: розглянуто характеристику бізнес-ідеї з відкриття закладу в ресторанній сфері; розглянуто умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні у сфері ресторанного бізнесу; обґрунтовано вибір організаційно-правової форми підприємницької діяльності та системи оподаткування. Надана характеристика новостворюваного кафе. Проаналізовано конкурентне середовище на ринку ресторанного бізнесу міста Одеса. Зроблена оцінка внутрішніх конкурентних переваг кафе-кондитерської. Сформулювало стартовий капітал на створення кафе-кондитерської та поточних витрат на функціонування кафе-кондитерської. Спрогнозовано дохід та прибуток від реалізації проекту. Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Проаналізовано можливі ризики та заходи щодо їх мінімізації.
The work considers the theoretical foundations of the beginning of own business in the sphere of restaurant business: The characteristic of the business idea of opening an establishment in the restaurant sphere is examined; conditions of organization and implementation of business activities in Ukraine in the sphere of restaurant business are examined; The choice of organization and legal form of business activities and taxation system is substantiated. Characteristics of the new cafe. Analyzed the competitive environment in the market of restaurant business in the city of Odessa. Estimated the internal competitive advantages of the cafe-confectionery. Formulated the starting capital for the creation of a cafe-confectionery and operating costs for the functioning of the cafe-confectionery. With the projected income and profit in the implementation of the project; made calculations of indicators of economic efficiency of the project; analyzed the possible risks and measures to minimize them.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Krokhmal.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крохмаль реферат.pdf506,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.