Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14698
Назва: Економічне обґрунтування проєкту створення закладу ресторанного господарства
Інші назви: The economic justification of the project of creation of the restaurant
Автори: Шундровська, Д.Д.
Бібліографічний опис: Шундровська, Дарина Денисiвна Енергетичне обгрунтування проекту створення закладу ресторанного господарства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Дарина Денисiвна Шундровська ; наук. кер. Наталiя Василiвна Доброва . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 80 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: ресторанний бізнес
ресторан
бізнес-ідея
проєкт
прибутковість
ефективність
доцільність
ризик
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
restaurant business
restaurant
business idea
project
profitability
efficiency
expedience
risk
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного бізнесу: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері ресторанного бізнесу; обґрунтовані організаційно-правова форма и система оподаткування новоствореного бізнесу. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного господарства у с. Нерубайське Одеської області та визначені внутрішні переваги створюваного ресторану. Розраховано витрати на створення та функціонування ресторану. Спрогнозовано прибуток від реалізації продукції та послуг. Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.
The work deals with the theoretical principles of starting a business in the in the sphere of the restaurant business: the business-idea of the beginning of the public service has been examined; to continue legal regulation of business activities in Ukraine in the restaurant business; priming the organizational and legal form and the system of subsidies to the newly created business. The competitive environment in the sphere of the restaurant state near the village was analyzed Nerubaysk Odesa region and appointed internally for the creation of a restaurant. The costs of establishing and operating of the restaurant. Income from the sale of services forecasted. The economic efficiency of the project reviewed. The possible risks analyzed and measures to minimize them proposed.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Shundrovskaya.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
реферат.pdf518,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.