Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14698
Title: Економічне обґрунтування проєкту створення закладу ресторанного господарства
Other Titles: The economic justification of the project of creation of the restaurant
Authors: Шундровська, Д.Д.
Citation: Шундровська, Дарина Денисiвна Енергетичне обгрунтування проекту створення закладу ресторанного господарства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Дарина Денисiвна Шундровська ; наук. кер. Наталiя Василiвна Доброва . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 80 с.
Issue Date: 2022
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: ресторанний бізнес
ресторан
бізнес-ідея
проєкт
прибутковість
ефективність
доцільність
ризик
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
restaurant business
restaurant
business idea
project
profitability
efficiency
expedience
risk
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного бізнесу: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері ресторанного бізнесу; обґрунтовані організаційно-правова форма и система оподаткування новоствореного бізнесу. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного господарства у с. Нерубайське Одеської області та визначені внутрішні переваги створюваного ресторану. Розраховано витрати на створення та функціонування ресторану. Спрогнозовано прибуток від реалізації продукції та послуг. Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.
The work deals with the theoretical principles of starting a business in the in the sphere of the restaurant business: the business-idea of the beginning of the public service has been examined; to continue legal regulation of business activities in Ukraine in the restaurant business; priming the organizational and legal form and the system of subsidies to the newly created business. The competitive environment in the sphere of the restaurant state near the village was analyzed Nerubaysk Odesa region and appointed internally for the creation of a restaurant. The costs of establishing and operating of the restaurant. Income from the sale of services forecasted. The economic efficiency of the project reviewed. The possible risks analyzed and measures to minimize them proposed.
Description: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/Shundrovskaya.pdf
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
реферат.pdf518,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.