Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14714
Назва: Економічне обґрунтування створення власної справи у ресторанній сфері
Інші назви: The economic justification of the project of creation of own business in the restaurant industry
Автори: Гусін, О.В.
Бібліографічний опис: Гусiн, Олександр Васильович Економiчне обгрунтування створення власної справи в рестораннiй сферi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Олександр Васильович Гусiн ; наук. кер. Наталя Вячеславiвна Захарченко. - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 80 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: ресторанний бізнес
ресторан
бізнес-ідея
проєкт
прибутковість
прогнозування
аналіз
ефективність
ризик
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
restaurant business
restaurant
business idea
project
profitability
forecasting
analysis
efficiency
risk
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти організації бізнесу в ресторанній сфері: надано характеристику бізнес-ідеї; обґрунтовано нормативно-правові засади діяльності в ресторанній сфері; визначено та надано характеристику організаційно-правової форми майбутнього бізнесу та обраної системи оподаткування. Проаналізовано: кон’юнктура та перспективи розвитку ресторанного ринку України та здійснено оцінку внутрішніх конкурентних переваг та обґрунтування формату новостворюваного ресторанного закладу, а також зроблено аналіз витрат на відкриття ресторану «Стейкхоум». Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Надано прогнозування доходів та прибутку від функціонування ресторану «Стейкхоум». Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.
The paper considers the theoretical aspects of business organization in the restaurant industry: a description of the business idea; the normative-legal bases of activity in the restaurant sphere are substantiated; defined and provided a description of the organizational and legal form of future business and the chosen system of taxation. Analyzed: the situation and prospects for the development of the restaurant market in Ukraine and assessed the internal competitive advantages and justification of the format of the newly established restaurant, as well as an analysis of the costs of opening a restaurant "Steakhouse". An assessment of the economic efficiency of the project. The forecast of income and profit from the operation of the restaurant "Steakhouse" is provided. Possible risks are analyzed and measures to minimize them are proposed.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Gusin.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
реферат.pdf215,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.