Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14723
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРжевський, В.В.-
dc.date.accessioned2022-07-29T10:59:16Z-
dc.date.available2022-07-29T10:59:16Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationРжевський, Валерiй Валерiйович Економiчне обгрунтування проєкту створення кальянного закладу : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Валерiй Валерiйович Ржевський ; наук. кер. Наталiя Анатолiївна Клєвцєвич. - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 83 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Rzhevskyi.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається з трьох розділів. У роботі розглядається загальна концепція створення бізнесу у сфері послуг: запропоновано бізнес-ідею створення кальянного закладу; досліджуються умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні. Розглянуто поточну ситуацію на вітчизняному ринку кальян них закладів. Проаналізовано конкурентне середовище та визначені внутрішні конкурентні переваги. Розраховано витрати на створення та функціонування кальянного закладу. Розраховано прибуток від реалізації середнього чеку. Проведено оцінку економічної ефективність проекту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe final work consists of three sections. The final work considers the general concept of creating a business in the field of services: the business idea of creation of a hookah bar; the conditions of organization and implementation of entrepreneurial activity in Ukraine are investigated. The current situation on the domestic market of fitness clubs is considered. The competitive environment and certain internal competitive advantages are analyzed. The cost of creating and operating a hookah bar is calculated. The profit from the sale of average check is calculated. An estimation of economic efficiency of the project is conducted. The analysis of possible risks and proposed measures to minimize them.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectкальянний закладen_US
dc.subjectтабакen_US
dc.subjectспоживачіen_US
dc.subjectбізнес-ідеяen_US
dc.subjectпроектen_US
dc.subjectконкурентні перевагиen_US
dc.subjectприбутковістьen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectризикиen_US
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьen_US
dc.subjecthookah baren_US
dc.subjecttobaccoen_US
dc.subjectconsumersen_US
dc.subjectbusiness ideaen_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectcompetitive advantagesen_US
dc.subjectprofitabilityen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectrisksen_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення кальянного закладуen_US
dc.title.alternativeThe economic justification of the project of creation of the outerwear storeen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
реферат.pdf482,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.