Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14723
Title: Економічне обґрунтування проекту створення кальянного закладу
Other Titles: The economic justification of the project of creation of the outerwear store
Authors: Ржевський, В.В.
Citation: Ржевський, Валерiй Валерiйович Економiчне обгрунтування проєкту створення кальянного закладу : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Валерiй Валерiйович Ржевський ; наук. кер. Наталiя Анатолiївна Клєвцєвич. - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 83 с.
Issue Date: 2022
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: кальянний заклад
табак
споживачі
бізнес-ідея
проект
конкурентні переваги
прибутковість
ефективність
ризики
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
hookah bar
tobacco
consumers
business idea
project
competitive advantages
profitability
efficiency
risks
Abstract: Кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. У роботі розглядається загальна концепція створення бізнесу у сфері послуг: запропоновано бізнес-ідею створення кальянного закладу; досліджуються умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні. Розглянуто поточну ситуацію на вітчизняному ринку кальян них закладів. Проаналізовано конкурентне середовище та визначені внутрішні конкурентні переваги. Розраховано витрати на створення та функціонування кальянного закладу. Розраховано прибуток від реалізації середнього чеку. Проведено оцінку економічної ефективність проекту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.
The final work consists of three sections. The final work considers the general concept of creating a business in the field of services: the business idea of creation of a hookah bar; the conditions of organization and implementation of entrepreneurial activity in Ukraine are investigated. The current situation on the domestic market of fitness clubs is considered. The competitive environment and certain internal competitive advantages are analyzed. The cost of creating and operating a hookah bar is calculated. The profit from the sale of average check is calculated. An estimation of economic efficiency of the project is conducted. The analysis of possible risks and proposed measures to minimize them.
Description: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/Rzhevskyi.pdf
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
реферат.pdf482,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.