Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14731
Назва: | Економічне обґрунтування проєкту створення підприємства з виробництва та продажу продуктів тваринництва |
Інші назви: | The economic justification of the project of creation of the production and sale of livestock products enterprise |
Автори: | Цибулівська, С.В. |
Бібліографічний опис: | Цибулiвська, Снiжана Вадимiвна Економiчне обгрунтування проєкту створення пiдприємства з виробництва та продажу продуктiв тваринництва : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Снiжана Вадимiвна Цибулiвська ; наук. кер. Анастасiя Андрiївна Фiалковська. - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 74 с. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | бізнес-ідея підприємництво ринок молока ринок сирів проєкт конкуренція прибутковість ризик 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність entrepreneurship business idea milk market cheese market project competition profitability risk |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні засади відкриття власної справи з виробництва сирів; досліджуються нормативно-правові умови здійснення підприємницької діяльності в Україні; проаналізовано зовнішнє середовище на ринку молочної продукції; надано оцінку внутрішніх конкурентних переваг майбутнього бізнесу; проаналізовано інвестиційні та операційні витрати; здійсненно прогнозування доходів та прибутку від реалізації продукції; наведено розрахунок критеріїв ефективності проєкту; виявлені основні проєктні ризики та шляхи їхньої мінімізації. business planning”. – Odessa National Economics University. – Odessa, 2022. In the qualifying work the theoretical bases of opening own business on manufacture of cheeses are considered; the normative and legal conditions for doing business in Ukraine are studied; the external environment in the dairy market is analyzed; an assessment of the internal competitive advantages of future business; investment and operating costs are analyzed; feasible forecasting of income and profit from sales; the calculation of project efficiency criteria is given; the main project risks and ways to minimize them are identified. |
Опис: | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://local.lib/diploma/Tsybulivska.pdf |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РЕФЕРАТ.pdf | 341,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.