Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14731
Назва: Економічне обґрунтування проєкту створення підприємства з виробництва та продажу продуктів тваринництва
Інші назви: The economic justification of the project of creation of the production and sale of livestock products enterprise
Автори: Цибулівська, С.В.
Бібліографічний опис: Цибулiвська, Снiжана Вадимiвна Економiчне обгрунтування проєкту створення пiдприємства з виробництва та продажу продуктiв тваринництва : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Снiжана Вадимiвна Цибулiвська ; наук. кер. Анастасiя Андрiївна Фiалковська. - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 74 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: бізнес-ідея
підприємництво
ринок молока
ринок сирів
проєкт
конкуренція
прибутковість
ризик
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
entrepreneurship
business idea
milk market
cheese market
project
competition
profitability
risk
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні засади відкриття власної справи з виробництва сирів; досліджуються нормативно-правові умови здійснення підприємницької діяльності в Україні; проаналізовано зовнішнє середовище на ринку молочної продукції; надано оцінку внутрішніх конкурентних переваг майбутнього бізнесу; проаналізовано інвестиційні та операційні витрати; здійсненно прогнозування доходів та прибутку від реалізації продукції; наведено розрахунок критеріїв ефективності проєкту; виявлені основні проєктні ризики та шляхи їхньої мінімізації.
business planning”. – Odessa National Economics University. – Odessa, 2022. In the qualifying work the theoretical bases of opening own business on manufacture of cheeses are considered; the normative and legal conditions for doing business in Ukraine are studied; the external environment in the dairy market is analyzed; an assessment of the internal competitive advantages of future business; investment and operating costs are analyzed; feasible forecasting of income and profit from sales; the calculation of project efficiency criteria is given; the main project risks and ways to minimize them are identified.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Tsybulivska.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РЕФЕРАТ.pdf341,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.