Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14910
Назва: Шляхи підвищення рівня рентабельності діяльності ТОВ «Сільпо-Фуд»
Інші назви: Ways of improving enterprise profitability of LLC "SILPO-FOOD"
Автори: Жигайло, А.В.
Бібліографічний опис: Шляхи пiдвищення рiвня рентабельностi дiяльностi ТОВ "Сiльпо-фуд" : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та ОПД" / Анастасiя В'чеславiвна Жигайло ; наук. кер. Тетяна Вiкторiвна Куклiнова . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 79 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: рентабельність
собівартість
прибуток
фінансові результати
доходи
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
profitability
cost
profit
financial results
income
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти рентабельності підприємства як основного показника економічної ефективності, система показників для оцінки рентабельності підприємства, моніторинг як метод дослідження фінансових результатів підприємства. Проаналізовано рентабельність діяльності ТОВ «Сільпо –ФУД», визначена його характеристика, проведений аналіз доходів, витрат і фінансових результатів підприємства. Запропоновано заходи зростання рентабельності діяльності підприємства.
The work deals with the theoretical aspects profitability of the enterprise as the main indicator of economic efficiency, a system of indicators for assessing the profitability of the enterprise, monitoring as a method of studying the financial results of the enterprise. The profitability of Silpo-FOOD LLC activity is analyzed, its characteristics are determined, the analysis of incomes, expenses and financial results of the enterprise is carried out. Measures to increase the profitability of the enterprise are proposed.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Zhyhailo.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жигайло_реферат.pdf476,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.