Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15051
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоржановська, А.С.-
dc.date.accessioned2022-09-26T10:25:02Z-
dc.date.available2022-09-26T10:25:02Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШляхи пiдвищення мiжнародної конкурентоспроможностi пiдприємств харчової галузi ( на прикладi ТВ "ДАНОН ДНIПРО") : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 292 "Мiжнароднi економiчнi вiдносини " за освiтньою програмою "Мiжнародна економiка" / Анастасiя Сергiївна Коржановська . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 79 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Korzhanovska.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractОдеський національний економічний університет. - Одеса, 2022 р. Кваліфікаційна робота бакалавра складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження є міжнародна конкурентоспроможність підприємств харчової галузі. У роботі розглядаються теоретичні аспекти міжнародної конкурентоспроможності підприємств. Встановлена типологія конкурентоспроможності підприємств. Визначенні чинники, що впливають на стан міжнародної конкурентоспроможності підприємств харчової галузі. Проаналізовано сучасний стан міжнародної конкурентоспроможності підприємств. Оцінено ефективність міжнародної конкурентоспроможності підприємств харчової галузі. Запропоновано напрями розвитку міжнародної конкурентоспроможності підприємств.en_US
dc.description.abstractThe bachelor's thesis consists of three sections. The object of the study is the international competitiveness of food companies. The theoretical aspects of international competitiveness of enterprises are considered in the work. The typology of enterprise competitiveness is established. Factors influencing the state of international competitiveness of food enterprises have been identified. The current state of international competitiveness of enterprises is analyzed. The efficiency of international competitiveness of food enterprises is estimated. The directions of development of the international competitiveness of the enterprises are offered.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectміжнародна конкурентоспроможністьen_US
dc.subjectхарчова галузьen_US
dc.subjectзовнішня торгівляen_US
dc.subjectекспортen_US
dc.subjectстан розвиткуen_US
dc.subject292 міжнародні економічні відносиниen_US
dc.subjectinternational competitivenessen_US
dc.subjectfood industryen_US
dc.subjectforeign tradeen_US
dc.subjectexporten_US
dc.subjectstate of developmenten_US
dc.titleШляхи підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємств харчової галузі (на прикладі ТОВ «Данон Дніпро»)en_US
dc.title.alternativeWays to increase the international competitiveness of food industry enterprises (on the example of "Danone Dnipro")en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат_ Коржановська.pdf238,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.