Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15058
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМушка, Д.С.-
dc.date.accessioned2022-09-26T12:46:36Z-
dc.date.available2022-09-26T12:46:36Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСтан та перспективи удосконалення мiжнародної конкурентоспроможностi галузi виноградарства та виноробства Одеського регiону : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 292 "Мiжнароднi економiчнi вiдносини " за освiтньою програмою "Мiжнародна економiка" / Дмитро Сергiйович Мушка ; наук. рук. Олена Вiкторiвна Воронова . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 84 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Mushka.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження є міжнародна конкурентоспроможність галузі виноградарства та виноробства Одеського регіону. У роботі розглядаються теоретичні аспекти міжнародної конкурентоспроможності галузі виноробства та виноградарства. Встановлена сутність та особливості міжнародної конкурентоспроможності галузі виноробства та виноградарства. Визначенні чинники, що впливають на стан конкурентоспроможності підприємств виноробної галузі та методи аналізу міжнародної конкурентоспроможності підприємств виноградарської та виноробної галузі. Проаналізовано міжнародну конкурентоспроможність галузі виноградарства та виноробства Одеського регіону та чинники, що на неї впливають. Оцінено рівень конкурентоспроможності підприємств виноробної галузі Одеського регіону. Запропоновано напрямки удосконалення міжнародної конкурентоспроможності галузі виноградарства та виноробства Одеського регіону.en_US
dc.description.abstractThe bachelor's thesis consists of three sections. The object of the study is the international competitiveness of viticulture and winemaking in the Odessa region. The paper considers the theoretical aspects of international competitiveness of winemaking and viticulture. The essence and features of international competitiveness of winemaking and viticulture are established. Factors influencing the state of competitiveness of wine enterprises and methods of analysis of international competitiveness of wine and wine enterprises have been identified. The international competitiveness of viticulture and winemaking in the Odessa region and the factors influencing it are analyzed. The level of competitiveness of the enterprises of the wine industry of the Odessa region is estimated. The directions of improvement of the international competitiveness of the branch of viticulture and winemaking of the Odessa region are offered.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectміжнародна конкурентоспроможністьen_US
dc.subjectвиноробна галузьen_US
dc.subjectстан розвиткуen_US
dc.subjectОдеський регіонen_US
dc.subject292 міжнародні економічні відносиниen_US
dc.subjectinternational competitivenessen_US
dc.subjectwine industryen_US
dc.subjectstate of developmenten_US
dc.subjectOdessa regionen_US
dc.titleСтан та перспективи удосконалення міжнародної конкурентоспроможності галузі виноградарства та виноробства Одеського регіонуen_US
dc.title.alternativeStatus and prospects of improving the international competitiveness of viticulture and winemaking in the Odessa regionen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мушка Д_реферат.pdf227,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.