Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15146
Назва: Особливості обліку та контролю витрат на підприємствах готельно- ресторанного бізнесу на прикладі ТОВ Тополя
Інші назви: Features of accounting and control of expenses at the enterprises of the hotel and restaurant business ( on the example LLC “Topolia” )
Автори: Протасюк, О.О.
Бібліографічний опис: Особливостi облiку та контролю витрат на пiдприємствах готельно-ресторанного бiзнесу на прикладi ТОВ "Тополя" : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 071 "Облiк i оподаткування" за освiтньою програмою "Облiк i аудит" / Ольга Олександрiвна Протасюк ; наук. кер. Руслана Вiлiївна Кузiна . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 68 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: облік
контроль
готельно-ресторанний бізнес
витрати
аналіз
фінансові результати
071 облік і оподаткування
accounting
control
hotel and restaurant business
costs
analysis
financial results
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти _обліку та контролю витрат на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу Проаналізовано _облік та контроль витрат що здійснюється підприємствами готельно-ресторанного бізнесу та розібрано як це здійснюється на практиці, здійснено аналіз витрат Запропоновано напрями вдосконалення системи обліку та контролю на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу__
The work deals with the theoretical aspects accounting and cost control at the hotel and restaurant business Author analysis cost accounting and control carried out by the hotel and restaurant business and analyzed as it is carried out in practice, cost analysis Author offers directions of improvement of the system of accounting and control at the enterprises of hotel and restaurant business
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Protasiuk.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Протасюк_Реферат.pdf612,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.