Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15233
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛисаковський, Д.О.-
dc.date.accessioned2022-10-12T10:57:48Z-
dc.date.available2022-10-12T10:57:48Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШляхи збiльшення прибутку на пiдприємствi ресторанного господарства (на прикладi ресторану "Карасi") : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр зi спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Дмитро Олександрович Лисаковський ; наук. кер. Наталя Валерiївна Нєчева . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 75 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Lysakovskyi.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі досліджено поняття прибутку на підприємстві ресторанного господарства; визначено етапи та методи підвищенні прибутковості у ресторанному бізнесі; досліджено основні показники прибутку та рентабельності підприємств ресторанного господарства. Проведено аналіз динаміки та особливостей формування прибутку в ТОВ «Карасі»; досліджено організаційно-економічну характеристику ТОВ «Карасі»; проведено оцінку динаміки та складових формування прибутку ТОВ «Карасі»; визначено фактори та умови формування прибутку у ТОВ «Карасі». Обґрунтовано шляхи впровадження зарубіжного досвіду відносно підвищення прибутку у ТОВ «Карасі»; розроблено комплекс заходів щодо збільшення прибутку ТОВ «Карасі».en_US
dc.description.abstractThe paper explores the concept of profit in a restaurant business; the stages and methods of increasing profitability in the restaurant business are determined; the main indicators of profit and profitability of restaurant enterprises were studied. The analysis of the dynamics and features of profit formation in LLC «Karasi» was carried out; the organizational and economic characteristics of Karasi LLC were studied; an assessment of the dynamics and components of the formation of profits of Karasi LLC was carried out; the factors and conditions for the formation of profits in OOO «Karasi» were determined. The ways of introducing foreign experience to increase profits in Karasi LLC are substantiated; a set of measures was developed to increase the profits of Karasi LLC.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectприбутокen_US
dc.subjectприбутковістьen_US
dc.subjectрентабельністьen_US
dc.subjectфінансовий станen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subject241 готельно-ресторанна справаen_US
dc.subjectprofiten_US
dc.subjectprofitabilityen_US
dc.subjectprofitabilityen_US
dc.subjectfinancial conditionen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.titleШляхи збiльшення прибутку на пiдприємствi ресторанного господарстваen_US
dc.title.alternativeWays to increase profits in a restaurant businessen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Лисаковський.pdf395,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.