Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15244
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозлова, Д,О.-
dc.date.accessioned2022-10-12T12:20:48Z-
dc.date.available2022-10-12T12:20:48Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШляхи розвитку гастрономiчної культури в сферi ресторанного господарства України (на прикладi Одеського регiону) : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр зi спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Дар'я Олександрiвна Козлова ; наук. кер. Сергiй Георгiйович Нездоймiнов . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 69 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/KozlovaD.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractРозширення в сучасному ресторанному господарстві гастрономічних практик людей, збільшення підприємств громадського харчування, популярність гастрономічного туризму, бажання долучитися до екзотики за допомогою смакування призводять до дослідницького інтересу в галузі гастрономічної культури та її компонента – національної кухні. Зі звичайного задоволення потреби вживання їжі перейшло у важливу культурну практику, зі своїми характерними рисами не лише на рівні держав, а й у рамках регіонів, а також міст. Одеський регіон - це особливий соціальний, культурний та економічний простір зі своєю специфікою харчування, культурними особливостями та історичною своєрідністю. Найбільш важливою характеристикою, що виділяє Одещину із українських регіонів, є її культурний капітал, складовою якого виступає гастрономічна культура.en_US
dc.description.abstractThe expansion of people's gastronomic practices in the modern restaurant industry, the increase of public catering enterprises, the popularity of gastronomic tourism, the desire to join the exotic through tasting lead to research interest in the field of gastronomic culture and its component - national cuisine. From an ordinary satisfaction of needs, the consumption of food has turned into an important cultural practice, with its characteristic features not only at the level of states, but also within the framework of regions, as well as cities. Odesa region is a special social, cultural and economic space with its specific food, cultural features and historical uniqueness. The most important characteristic that distinguishes Odesa from Ukrainian regions is its cultural capital, a component of which is gastronomic culture.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectгастрономічна культураen_US
dc.subjectОдеський регіонen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectнаціональна кухняen_US
dc.subjectгастрономічний туризмen_US
dc.subject241 готельно-ресторанна справаen_US
dc.subjectgastronomic cultureen_US
dc.subjectOdesa regionen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectnational cuisineen_US
dc.subjectgastronomic tourismen_US
dc.titleШляхи розвитку гастрономічної культури в сфері ресторанного господарства Україниen_US
dc.title.alternativeWays of development of gastronomic culture in the field of restaurant industry of Ukraineen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Козлова.pdf671,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.