Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15258
Назва: Управління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного бізнесу
Інші назви: Managing competitiveness at a restaurant business enterprise (on the example of LLC
Автори: Ашихін, Я.І.
Бібліографічний опис: Управлiння конкурентоспроможнiстю пiдприємства ресторанного бiзнесу : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Ярослав Iванович Ашихiн ; наук. кер. Альона Валерiївна Пiскун . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 72 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: конкурентоспроможність
ресторанний бізнес
фінансово- господарська діяльність
платоспроможність
прибутковість
рентабельність
фінансова стійкість
ліквідність
продуктивність
управління
073 менеджмент
competitiveness
restaurant business
financial and economic activity
solvency
profitableness
profitability
financial stability
liquidity
productivity
management
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти актуалізації та обґрунтування поняття «конкурентоспроможність». Трактуються різні погляди сучасних науковців з вивчення поняття «конкурентоспроможність». Проаналізовано основні види, методи оцінки та визначено процес управління конкурентоспроможністю на підприємствах ресторанного типу. Метою роботи є: дослідження теоретичних основ управління конкурентоспроможністю підприємства та розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності ТОВ «Хінкалі». Досліджено фінансово-господарську діяльність ТОВ «Хінкалі», а також основні показники платоспроможності, прибутковості, рентабельності, фінансової стійкості, продуктивності та ліквідності обраного товариства. Встановлено необхідність впровадження креативних та інноваційних заходів для ефективної діяльності товариства. Було запропоновано відповідні рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності ТОВ «Хінкалі», такі як: створення програми лояльності, організація кулінарних тренінгів та майстер класів, створення нового меню, яке буде включати точну кількість вуглеводів, білків та жирів, а також розробка власного сайту та служби доставки. Доведено важливість ефективного управління конкурентоспроможністю на підприємстві, для покращення його показників та збільшення прибутку.
The work deals with the theoretical aspects of updating and substantiating the concept of «competitiveness». Various views of modern scientists on the study of the concept of «competitiveness» are interpreted. The main types and methods of assessment are analyzed and the process of managing competitiveness at restauranttype Enterprises is determined. The aim of the work is to study the theoretical foundations of enterprise competitiveness management and develop measures to improve the competitiveness of LLC «Khinkali». The article examines the financial and economic activities of LLC «Khinkali», as well as the main indicators of solvency, profitability, profitability, financial stability, productivity and liquidity of the selected company. The necessity of introducing creative and innovative measures for the effective operation of the company is established. Relevant recommendations were proposed to improve the competitiveness of LLC «Khinkali», such as: creating a loyalty program, organizing culinary trainings and master classes, creating a new menu that will include the exact amount of carbohydrates, proteins and fats, as well as developing your own website and delivery service. The importance of effective competitiveness management at the enterprise for improving its performance and increasing profits is proved.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Ashykhin.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат по диплому.pdf319,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.