Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15266
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолошина, Є.С.-
dc.date.accessioned2022-10-17T12:34:02Z-
dc.date.available2022-10-17T12:34:02Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУправлiння дiяльнiстю готельного пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Єлизавета Сергiївна Волошина ; наук. кер. Свiтлана Юлiанiвна Ясинська . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 63 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Voloshyna.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні основи управління діяльністю підприємства, зокрема розглянуто сучасні управлінські концепції, встановлено їх переваги та недоліки. Проаналізовано ринок готельних послуг України, а також обґрунтовано напрямок удосконалення діяльності готелю. Обґрунтовано рішення щодо збільшення влітку кількості посадкових місць кав’ярні за рахунок облаштування літнього майданчика. Для вирівнювання пропускної здатності кафе запропоновано новий спосіб розробки графіку роботи офіціантів.en_US
dc.description.abstractThe theoretical bases of management of the enterprise’s activity are considered in the work. In particular modern management concepts are considered, their advantages and lacks are established. The market of Ukraine hotel services is analyzed. The direction of improvement of hotel's activity is substantiated. The decision to increase the number of seats in the cafe in the summer due to the arrangement of a summer playground has been substantiated. To equalize the capacity of the cafe, a new way of developing a schedule of waiters has been proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectконцепції управлінняen_US
dc.subjectринок готельних послуг Україниen_US
dc.subjectдіаграма Паретоen_US
dc.subjectАВС – аналізen_US
dc.subjectдіаграма зв’язківen_US
dc.subjectдіаграма процесу здійснення програмиen_US
dc.subjectправило Р. Тибревала – Д. Браунаen_US
dc.subject073 менеджментen_US
dc.subjectcompetitive advantages-
dc.subjectsources of competitive advantages-
dc.subjectinstrument industry of Ukraine-
dc.subjectPareto diagram-
dc.subjectIsikawa diagram-
dc.titleУправління діяльністю готельного підприємстваen_US
dc.title.alternativeManagement of the hotel businessen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
реферат Волошина Е..pdf271,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.