Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15304
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНечаєв, К.К.-
dc.date.accessioned2022-10-19T08:07:07Z-
dc.date.available2022-10-19T08:07:07Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationManagement of expenses of the public catering enterpriseen_US
dc.identifier.citationУправлiння витратами пiдприємства громадського харчування : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Кирил Костянтинович Нечаєв ; наук. кер. Альона Валерiївна Пiскун . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 64 с.-
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Nechaiev.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти та методи управління витратами, їх класифікація і типи. Визначається особливості поділення закладів харчування на ресторани, кафе та кав’ярні, особливості використання методів управління витратами на них. Проаналізована харчова галузь України та основні показники ефективності діяльності підприємства, а також аналіз структури витрат та їх динаміку впродовж 2019-2021 років за допомогою таблиць і рисунків. Запропоновано зниження витрат, які є недоцільними на підприємстві та яких можна уникнути. Таким чином зменшені адміністративні витрати та собівартість реалізованої продукції, перерозподілено витрати на рекламу підприємства.en_US
dc.description.abstractThe paper considers the theoretical aspects and methods of cost management, their classification and types. The peculiarities of the division of food establishments into restaurants, cafes and cafes, the peculiarities of the use of cost management methods for them are determined. The food industry of Ukraine and the main indicators of efficiency of the enterprise, as well as the analysis of the structure of costs and their dynamics during 2019-2021 are analyzed using tables and figures. It is proposed to reduce costs that are impractical in the enterprise and which can be avoided. Thus reduced administrative costs and cost of goods sold, redistributed costs for advertising the company.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectвитратиen_US
dc.subjectсобівартістьen_US
dc.subjectуправлінняen_US
dc.subjectчистий прибутокen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subject073 менеджментen_US
dc.subjectcostsen_US
dc.subjectcosten_US
dc.subjectmanagementen_US
dc.subjectnet profiten_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.titleУправління витратами підприємства громадського харчуванняen_US
dc.title.alternativeManagement of expenses of the public catering enterprise-
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат.pdf474,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.