Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15304
Title: | Управління витратами підприємства громадського харчування |
Other Titles: | Management of expenses of the public catering enterprise |
Authors: | Нечаєв, К.К. |
Citation: | Management of expenses of the public catering enterprise Управлiння витратами пiдприємства громадського харчування : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Кирил Костянтинович Нечаєв ; наук. кер. Альона Валерiївна Пiскун . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 64 с. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | витрати собівартість управління чистий прибуток ефективність 073 менеджмент costs cost management net profit efficiency |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні аспекти та методи управління витратами, їх класифікація і типи. Визначається особливості поділення закладів харчування на ресторани, кафе та кав’ярні, особливості використання методів управління витратами на них.
Проаналізована харчова галузь України та основні показники ефективності діяльності підприємства, а також аналіз структури витрат та їх динаміку впродовж 2019-2021 років за допомогою таблиць і рисунків.
Запропоновано зниження витрат, які є недоцільними на підприємстві та яких можна уникнути. Таким чином зменшені адміністративні витрати та собівартість реалізованої продукції, перерозподілено витрати на рекламу підприємства. The paper considers the theoretical aspects and methods of cost management, their classification and types. The peculiarities of the division of food establishments into restaurants, cafes and cafes, the peculiarities of the use of cost management methods for them are determined. The food industry of Ukraine and the main indicators of efficiency of the enterprise, as well as the analysis of the structure of costs and their dynamics during 2019-2021 are analyzed using tables and figures. It is proposed to reduce costs that are impractical in the enterprise and which can be avoided. Thus reduced administrative costs and cost of goods sold, redistributed costs for advertising the company. |
Description: | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
URI: | http://local.lib/diploma/Nechaiev.pdf |
Appears in Collections: | Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Реферат.pdf | 474,1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.