Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15310
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рамазанова, Д.А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-19T12:00:02Z | - |
dc.date.available | 2022-10-19T12:00:02Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Управлiння конкурентоспроможнiстю продукцiї хлiбобулочного пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менежмент органiзацiй" / Дiнара Адiль Кизи Рамазанова ; наук. кер. Лiлiя Миколаївна Своробович . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 63 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Ramazanova.pdf | - |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства та продукції. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та конкурентне середовище ТОВ «Одеська паляниця». Запропоновано заходи по управлінню конкурентоспроможністю продукції ТОВ «Одеська паляниця» та розроблені заходи, що полягають в більш ефективній організації виробничого процесу. | en_US |
dc.description.abstract | The theoretical bases of enterprise and product competitiveness management are considered in the work. The financial and economic activity and competitive environment of Odeska Palyanytsia LLC are analyzed. Measures to manage the competitiveness of the products of Odeska Palyanytsia LLC and measures are developed to more efficient organization of the production process. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | підприємство | en_US |
dc.subject | продукція | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | фактори | en_US |
dc.subject | методи | en_US |
dc.subject | внутрішнє та зовнішнє середовище | en_US |
dc.subject | 073 менеджмент | en_US |
dc.subject | enterprise | en_US |
dc.subject | products | en_US |
dc.subject | efficiency | en_US |
dc.subject | competitiveness | en_US |
dc.subject | factors | en_US |
dc.subject | methods | en_US |
dc.subject | internal and external environment | en_US |
dc.title | Управління конкурентоспроможністю продукції хлібобулочного підприємства | en_US |
dc.title.alternative | Managing product competitiveness of a bakery | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Реферат_Рамазанова.pdf | 464,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.