Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15310
Title: Управління конкурентоспроможністю продукції хлібобулочного підприємства
Other Titles: Managing product competitiveness of a bakery
Authors: Рамазанова, Д.А.
Citation: Управлiння конкурентоспроможнiстю продукцiї хлiбобулочного пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менежмент органiзацiй" / Дiнара Адiль Кизи Рамазанова ; наук. кер. Лiлiя Миколаївна Своробович . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 63 с.
Issue Date: 2022
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: підприємство
продукція
ефективність
конкурентоспроможність
фактори
методи
внутрішнє та зовнішнє середовище
073 менеджмент
enterprise
products
efficiency
competitiveness
factors
methods
internal and external environment
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства та продукції. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та конкурентне середовище ТОВ «Одеська паляниця». Запропоновано заходи по управлінню конкурентоспроможністю продукції ТОВ «Одеська паляниця» та розроблені заходи, що полягають в більш ефективній організації виробничого процесу.
The theoretical bases of enterprise and product competitiveness management are considered in the work. The financial and economic activity and competitive environment of Odeska Palyanytsia LLC are analyzed. Measures to manage the competitiveness of the products of Odeska Palyanytsia LLC and measures are developed to more efficient organization of the production process.
Description: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/Ramazanova.pdf
Appears in Collections:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Реферат_Рамазанова.pdf464,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.