Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15489
Назва: | Роль підприємств ресторанного бізнесу в місцевій економіці |
Інші назви: | The role of restaurant businesses in the local economy |
Автори: | Максимова, Д.А. |
Бібліографічний опис: | Роль пiдприємств ресторанного господарства в мiсцевiй економiцi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Мунiципальне пiдприємство" / Дарiя Анатолiївна Максимова ; наук. кер. Наталiя Анатолiївна Клєвцєвич . - Одеса : ОНЕУ, 2022. - 81 с. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | ресторанне господарство гостинність громадське харчування ресторанний бізнес тимчасове розміщення організація харчування 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність restaurant business hospitality public catering restaurant business temporary accommodation food organization |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглянуто теоретичні аспекти розвитку підприємницької діяльності у сфері ресторанного господарства, типізацію підприємств даного виду економічної діяльності та розкрито основні аспекти державного регулювання підприємницької діяльності закладів ресторанного господарства. Проаналізовано соціально-економічний розвиток Одеського регіону та рівень розвитку ресторанної діяльності у ньому, досліджено конкурентні переваги ресторанного господарства в Одеському регіоні. Спрогнозовано показники розвитку ресторанного господарства в Одеському регіоні. Запропоновано пріоритетні напрямки розвитку даного виду економічної діяльності в Одеському регіоні та заходи активізації його розвитку. The qualifying work examines the theoretical aspects of the development of entrepreneurial activity in the field of restaurant business, the typification of enterprises of this type of economic activity, and reveals the main aspects of state regulation of business activity of restaurant enterprises. The socio-economic development of the Odesa region and the level of development of restaurant activity in it are analyzed, the competitive advantages of the restaurant industry in the Odesa region are investigated. Indicators of the development of the restaurant industry in the Odesa region are predicted. Priority directions for the development of this type of economic activity in the Odesa region and measures to intensify its development are proposed. |
Опис: | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://local.lib/diploma/Maksymova2022.pdf |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Максимова реферат.pdf | 502,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.