Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15499
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСевастьянов, В.Д.-
dc.date.accessioned2023-02-03T12:17:48Z-
dc.date.available2023-02-03T12:17:48Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСтимулювання пiдприємницької дiяльностi у сферi ресторанного господарства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Мунiципальне пiдприємство" / Вячеслав Дмитрович Севастьянов ; наук. кер. Наталiя Валентинiвна Сментина . - Одеса : ОНЕУ, 2022. - 80 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Sevastyanov2022.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядається економічна доцільність та необхідність стимулювання підприємницької діяльності, можливі інструменти державної підтримки підприємництва, а також описуються методи та інструментарій стимулювання розвитку сфери ресторанного господарства. Досліджується сучасний стан розвитку ресторанного бізнесу в Україні, проведено аналіз програм підтримки підприємницької діяльності у сфері ресторанного господарства в регіонах держави, визначені сильні та слабкі сторони, можливості та загрози розвитку ресторанної індустрії в країні. Визначені стратегічні напрями розвитку ресторанного бізнесу та можливий інструментарій стимулювання підприємницької діяльності, запропоновано проєкт створення асоціації рестораторів та фермерів на місцевому рівні та оцінено доцільність його реалізації.en_US
dc.description.abstractThe paper examines economic feasibility and necessity of stimulating entrepreneurial activity as well as possible instruments of state support for entrepreneurship. The paper describes the methods and tools for stimulating the development of the restaurant industry. The current state of development of the restaurant business in Ukraine has been studied, an analysis of entrepreneurial activity support programs in the field of restaurant business in the regions of the country has been carried out, the strengths and weaknesses, opportunities and threats of the development of the restaurant industry in the country have been determined. The strategic directions of the development of the restaurant business and the possible tools for stimulating entrepreneurial activity have been determined, the project of creating an association of restaurateurs and farmers at the local level has been proposed and the feasibility of its implementation has been assessed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectпідприємницька діяльністьen_US
dc.subjectіндустрія гостинностіen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectмуніципальний рівеньen_US
dc.subjectпрограми підтримкиen_US
dc.subjectінструментиen_US
dc.subjectпартнерствоen_US
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьen_US
dc.subjectentrepreneurshipen_US
dc.subjecthospitality industryen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectmunicipal levelen_US
dc.subjectsupport programsen_US
dc.subjecttoolsen_US
dc.subjectpartnershipen_US
dc.titleСтимулювання підприємницької діяльності у сфері ресторанного господарстваen_US
dc.title.alternativeStimulation of entrepreneurial activity in the field of restaurant businessen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Севастьянов_Реферат КРМ.pdf242,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.