Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15499
Title: Стимулювання підприємницької діяльності у сфері ресторанного господарства
Other Titles: Stimulation of entrepreneurial activity in the field of restaurant business
Authors: Севастьянов, В.Д.
Citation: Стимулювання пiдприємницької дiяльностi у сферi ресторанного господарства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Мунiципальне пiдприємство" / Вячеслав Дмитрович Севастьянов ; наук. кер. Наталiя Валентинiвна Сментина . - Одеса : ОНЕУ, 2022. - 80 с.
Issue Date: 2022
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: підприємницька діяльність
індустрія гостинності
ресторанне господарство
муніципальний рівень
програми підтримки
інструменти
партнерство
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
entrepreneurship
hospitality industry
restaurant business
municipal level
support programs
tools
partnership
Abstract: У роботі розглядається економічна доцільність та необхідність стимулювання підприємницької діяльності, можливі інструменти державної підтримки підприємництва, а також описуються методи та інструментарій стимулювання розвитку сфери ресторанного господарства. Досліджується сучасний стан розвитку ресторанного бізнесу в Україні, проведено аналіз програм підтримки підприємницької діяльності у сфері ресторанного господарства в регіонах держави, визначені сильні та слабкі сторони, можливості та загрози розвитку ресторанної індустрії в країні. Визначені стратегічні напрями розвитку ресторанного бізнесу та можливий інструментарій стимулювання підприємницької діяльності, запропоновано проєкт створення асоціації рестораторів та фермерів на місцевому рівні та оцінено доцільність його реалізації.
The paper examines economic feasibility and necessity of stimulating entrepreneurial activity as well as possible instruments of state support for entrepreneurship. The paper describes the methods and tools for stimulating the development of the restaurant industry. The current state of development of the restaurant business in Ukraine has been studied, an analysis of entrepreneurial activity support programs in the field of restaurant business in the regions of the country has been carried out, the strengths and weaknesses, opportunities and threats of the development of the restaurant industry in the country have been determined. The strategic directions of the development of the restaurant business and the possible tools for stimulating entrepreneurial activity have been determined, the project of creating an association of restaurateurs and farmers at the local level has been proposed and the feasibility of its implementation has been assessed.
Description: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/Sevastyanov2022.pdf
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Севастьянов_Реферат КРМ.pdf242,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.