Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15530
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДзюбенко, Д.А.-
dc.date.accessioned2023-02-10T09:39:35Z-
dc.date.available2023-02-10T09:39:35Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationФормування конкурентних переваг пiдприємств на ринку громадського харчування : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Дарiя Андрiївна Дзюбенко ; наук. кер. Юлiя Валентинiвна Карпенко . - Одеса : ОНЕУ, 2022 - 79с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Dzyubenko2022.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractКваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – підприємство ТОВ "Бессарабський дворик", підприємство громадського харчування. У роботі визначаються теоретичні аспекти формування конкурентних переваг підприємства. Проаналізовано ринок громадського харчування України та встановлено найбільш впливові сили. Сформовано конкурентні переваги діяльності ТОВ "Бессарабський дворик" та запропоновано заходи щодо їх реалізації.en_US
dc.description.abstractThesis consists of three chapters. Object of study is Bessarabsky dvoryk LLC, a public catering enterprise. The paper considers the theoretical aspects of competitive advantages’ formation. Their classification is given. The Ukrainian market of public catering is analysed. The most influential forces are determined. The competitive strategy of Bessarabsky dvoryk LLC activity is formed and measures on its realization are offered-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectконкурентні перевагиen_US
dc.subjectринок громадського харчуванняen_US
dc.subjectметод п’яти конкурентних сил Портераen_US
dc.subjectдеревоподібна діаграмаen_US
dc.subjectмережевий графік реалізації проектуen_US
dc.subjectтехнологічна карта процесуen_US
dc.subject073 менеджментen_US
dc.subjectcompetitive advantagesen_US
dc.subjectcatering marketen_US
dc.subjectmethod of Porter’s 5 competitive forcesen_US
dc.subjecttree diagramen_US
dc.subjectnetwork schedule of project implementationen_US
dc.subjecttechnological map of the processen_US
dc.titleФормування конкурентних переваг підприємств на ринку громадського харчуванняen_US
dc.title.alternativeFormation of competitive advantages of enterprises in the catering marketen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дзюбенко_реферат.pdf202,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.