Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15530
Title: | Формування конкурентних переваг підприємств на ринку громадського харчування |
Other Titles: | Formation of competitive advantages of enterprises in the catering market |
Authors: | Дзюбенко, Д.А. |
Citation: | Формування конкурентних переваг пiдприємств на ринку громадського харчування : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Дарiя Андрiївна Дзюбенко ; наук. кер. Юлiя Валентинiвна Карпенко . - Одеса : ОНЕУ, 2022 - 79с. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | конкурентні переваги ринок громадського харчування метод п’яти конкурентних сил Портера деревоподібна діаграма мережевий графік реалізації проекту технологічна карта процесу 073 менеджмент competitive advantages catering market method of Porter’s 5 competitive forces tree diagram network schedule of project implementation technological map of the process |
Abstract: | Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – підприємство ТОВ "Бессарабський дворик", підприємство громадського харчування.
У роботі визначаються теоретичні аспекти формування конкурентних переваг підприємства.
Проаналізовано ринок громадського харчування України та встановлено найбільш впливові сили.
Сформовано конкурентні переваги діяльності ТОВ "Бессарабський дворик" та запропоновано заходи щодо їх реалізації. Thesis consists of three chapters. Object of study is Bessarabsky dvoryk LLC, a public catering enterprise. The paper considers the theoretical aspects of competitive advantages’ formation. Their classification is given. The Ukrainian market of public catering is analysed. The most influential forces are determined. The competitive strategy of Bessarabsky dvoryk LLC activity is formed and measures on its realization are offered |
Description: | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
URI: | http://local.lib/diploma/Dzyubenko2022.pdf |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Дзюбенко_реферат.pdf | 202,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.