Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15554
Назва: Розробка передумов впровадження на підприємствах ресторанного бізнесу системи управління безпечністю кулінарної продукції на основі концепції ХАССП
Інші назви: Development of the prerequisites for the implementation of the culinary product safety management system based on the HACCP concept in the restaurant business.
Автори: Катирєва, М.В.
Бібліографічний опис: Розробка передумов впровадження на пiдприємствах ресторанного бiзнесу системи управлiння безпечнiстю кулiнарної продукцiї на основi концепцiї ХАССП : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня магiстра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Управлiння готельним та ресторанним бiзнесом" / Марина Вiталiївна Катирєва ; наук. кер. Тетяна Анатолiвна Кундiловська . - Одеса : ОНЕУ, 2022. - 73 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: заклади ресторанного господарства
програми-передумови
кулінарна продукція
система управління безпечністю
план ХАССП
241 готельно-ресторанна справа
restaurant establishments
prerequisite programs
culinary products
safety management system
HACCP plan
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – програми-передумови безпечності продукції ресторанного господарства. У роботі визначено сутність програм-передумов системи ХАССП, які необхідні для підтримання гігієни навколишнього середовища у всьому харчовому ланцюгу і придатні для виробництва та постачання безпечних кінцевих продуктів. Проведено аналіз етапів впровадження принципів ХАССП, який базується на законодавчих нормах та враховує особливості запровадження системи безпечності кулінарної продукції для ресторанних закладів. Розроблено передумови впровадження системи управління безпечністю кулінарної продукції на основі концепції ХАССП в закладах ресторанного господарства.
Qualification work consists of an introduction, three chapters, conclusions, a list of sources and appendices. The object of research is the programs-prerequisites for the safety of restaurant products. The work defines the essence of prerequisite programs of the HACCP system, which are necessary to maintain environmental hygiene in the entire food chain and are suitable for the production and supply of safe final products. An analysis of the stages of implementation of HACCP principles was carried out, which is based on legislative norms and takes into account the peculiarities of the introduction of the culinary product safety system for restaurants. The prerequisites for the introduction of a culinary product safety management system based on the HACCP concept in restaurant establishments have been developed.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Katyrieva2022.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат_Катирєва М.В._241_Магістр_заочна_ГРС.pdf545,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.