Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15733
Назва: Попередження та подолання конфліктів в організації» (на прикладі ТОВ «Сільпо-ФУД»)
Інші назви: Prevention and overcoming of conflicts in the organization on the example, LLC «Silpo-Food»
Автори: Почивалова, Д.О.
Бібліографічний опис: Попередження та подолання конфлiктiв в органiзацiї" (на прикладi ТОВ "Сiльпо-ФУД") : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня магiстра: спец. 051 "Економiка "за магiстерською програмою професiйного спрямування "Управлiння персоналом сучасної органiзацiї" / Дар'я Олегiвна Почивалова ; наук. кер. Оксана Михайлiвна Петровська . - Одеса : ОНЕУ, 2022. - 71 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: конфлікт
типи конфліктів
стратегія управління конфліктами
причини конфліктів
подолання конфліктів
051 економіка
conflict
types of conflicts
conflict management strategy
causes of conflicts
overcoming conflicts
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – конфлікти у трудовому колективі ТОВ «Сільпо-Фуд» У роботі розглядається сучасна точка зору на характер та роль конфліктів в організації. Проаналізовано економічну діяльність, соціально-економічну складову персоналу та ефективність подолання конфліктів у колективі на ТОВ «Сільпо-Фуд». Запропоновано заходи щодо підвищення ефективності діючої стратегії управління конфліктами на ТОВ «СІЛЬПО-Фуд», наведено доцільні пропозиції та економічно-соціальну ефективність.
The Bachelor’s qualification work consists of three sections. The object of study is the conflicts in the workforce of LLC "Silpo-Food" The modern point of view on the nature and role of conflicts in the organization, are considered in the paper. The economic activity, the socio-economic composition of the staff and the effectiveness of overcoming conflicts in the team of LLC «Silpo-Food» are analyzed. Measures are proposed to increase the efficiency of the current conflict management strategies at the enterprise LLC "SILPO-Food", expedient proposals and economic and social efficiency are given.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Pochivalova2022.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Почивалова Реферат.pdf665,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.