Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15870
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКертичак, Ю.Ю.-
dc.contributor.authorKertichak Yu.-
dc.date.accessioned2023-05-04T11:36:15Z-
dc.date.available2023-05-04T11:36:15Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКертичак Ю. Ю. Різновиди ресторанів та ознаки їх класифікації / Ю. Ю. Кертичак, наук. кер. Галасюк С. С. // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня 2023 р.) / Одеський нац. економ. уні-т. – Одеса: ОНЕУ, 2023 – C. 118-123.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15870-
dc.description.abstractРесторани – це типи загальнодоступних закладів ресторанного господарства, в яких загальна концепція їх роботи виходить за рамки звичної (класичної) виробничої та обслуговуючої діяльності, даючи можливість творчо підходити до організації харчування та дозвілля споживачів, оформлення меню, інтер’єру тощо. У таких закладах страви та напої мають специфічні (тематичні) назви, що відповідають загальній концепції закладу. Для вітчизняних споживачів ресторан є своєрідним театром, видовищем, в якому відвідувач, по суті, платить не тільки за харчування, а й за атмосферу, ідею [1].en_US
dc.description.abstractRestaurants are types of public catering establishments, in which the general concept of their work goes beyond the usual (classical) production and service activities, giving the opportunity to creatively approach the organization of food and leisure of consumers, menu design, interior, etc. In such institutions, dishes and drinks have specific (thematic) names that correspond to the general concept of the institution. For domestic consumers, a restaurant is a kind of theater, a spectacle in which the visitor, in fact, pays not only for food, but also for the atmosphere, the idea-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectкласифікація ресторанівen_US
dc.subjectrestauranten_US
dc.subjectclassification of restaurantsen_US
dc.titleРізновиди ресторанів та ознаки їх класифікаціїen_US
dc.title.alternativeTypes of restaurants and signs of their classificationen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кертичак.pdf671 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.