Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16040
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПрохорець, К.І.-
dc.date.accessioned2023-06-07T11:20:15Z-
dc.date.available2023-06-07T11:20:15Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПрохорець К.І. Управлiння розвитком пiдприємства громадського харчування : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Катерина Iгорiвна Прохорець ; наук. кер. Олена Василiвна Осичка . - ОНЕУ , 2023.-63с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023Prohorec.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти управління розвитком підприємства, зокрема основні поняття управління розвитком, складові системи управління розвитком підприємства. Проаналізовано основні тенденції розвитку ринку ресторанних послуг України. Обґрунтовано напрямок розвитку підприємства громадського харчування, зокрема відкриття власної служби доставки.en_US
dc.description.abstractThe paper examines the theoretical aspects of enterprise development management, in particular the main concepts of enterprise development management, components of the enterprise development management system. The main trends in the development of the restaurant services' market in Ukraine are analyzed. The development's direction of the public catering enterprise, in particular the opening of its own delivery service, is substantiated-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectуправління розвитком підприємстваen_US
dc.subjectпідприємство громадського харчуванняen_US
dc.subjectринок ресторанних послуг Україниen_US
dc.subjectметод Н.Каноen_US
dc.subjectenterprise development managementen_US
dc.subjectpublic catering enterpriseen_US
dc.subjectmarket of restaurant services of Ukraineen_US
dc.subjectmethod of N. Kanoen_US
dc.titleУправління розвитком підприємства громадського харчуванняen_US
dc.title.alternativeManagement of the development of the catering enterpriseen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Прохорець_реферат.pdf218,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.