Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16209
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рубан, А.С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-23T07:37:38Z | - |
dc.date.available | 2023-06-23T07:37:38Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Рубан А. С. Формування стратегiї розвитку пiдприємства на ринку ресторанних послуг : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Анастасiя Сергiївна Рубан ; наук. кер. Тетяна Борисiвна Кублiкова . - ОНЕУ , 2023. - 69 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/2023Ruban.pdf | - |
dc.description | ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | рентоспроможністю підприємства. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та ділове середовище ТОВ «Реберня на Деребасівській». Запропоновано заходи з удосконалення управління конкурентоспроможністю ТОВ «Реберня на Деребасівській», що полягають у організації процесу доставки | en_US |
dc.description.abstract | Theoretical aspects of enterprise competitiveness management are considered in the work. The financial and economic activities and business environment of LLC "Rebernya na Derebasivska" were analyzed. Measures to improve the management of the competitiveness of LLC "Rebernya na Derebasivska" are proposed, which consist in the organization of the delivery process. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | підприємство | en_US |
dc.subject | управління | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність підприємства | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | enterprise | en_US |
dc.subject | management | en_US |
dc.subject | enterprise competitiveness | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.title | Формування стратегії розвитку підприємства на ринку ресторанних послуг | en_US |
dc.title.alternative | Management of the competitiveness of a restaurant business enterprise | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рубан_реферат.pdf | 105,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.