Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16209
Title: | Формування стратегії розвитку підприємства на ринку ресторанних послуг |
Other Titles: | Management of the competitiveness of a restaurant business enterprise |
Authors: | Рубан, А.С. |
Citation: | Рубан А. С. Формування стратегiї розвитку пiдприємства на ринку ресторанних послуг : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Анастасiя Сергiївна Рубан ; наук. кер. Тетяна Борисiвна Кублiкова . - ОНЕУ , 2023. - 69 с. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | підприємство управління конкурентоспроможність підприємства ресторанне господарство enterprise management enterprise competitiveness restaurant business |
Abstract: | рентоспроможністю підприємства.
Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та ділове середовище ТОВ
«Реберня на Деребасівській».
Запропоновано заходи з удосконалення управління конкурентоспроможністю
ТОВ «Реберня на Деребасівській», що полягають у організації процесу доставки Theoretical aspects of enterprise competitiveness management are considered in the work. The financial and economic activities and business environment of LLC "Rebernya na Derebasivska" were analyzed. Measures to improve the management of the competitiveness of LLC "Rebernya na Derebasivska" are proposed, which consist in the organization of the delivery process. |
Description: | ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
URI: | http://local.lib/diploma/2023Ruban.pdf |
Appears in Collections: | Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Рубан_реферат.pdf | 105,27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.