Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16349
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІщук, Д.А.-
dc.date.accessioned2023-07-28T07:40:44Z-
dc.date.available2023-07-28T07:40:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationІщук Д.А. Удосконалення надання послуг пiдприємством ресторанного господарства : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Дар'я Андрiївна Iщук ; наук. кер. Валентина Григорiвна Захарчук. - ОНЕУ, 2023. - 75 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023Ischuk.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. Об’єкт дослідження – діяльність закладу ресторанного господарства. Предметом дослідження є процес удосконалення надання послуг у закладі ресторанного господарства на прикладі кафе «Верона». Метою роботи є дослідження процесу удосконалення надання послуг підприємством ресторанного господарства «Верона». У роботі досліджено теоретичні аспекти удосконалення надання послуг підприємством ресторанного господарства. Проаналізовано стан господарської діяльності кафе «Верона». Пропонуються та оцінюється пропозиції щодо вдосконалення надання послуг підприємством ресторанного господарства. За результатами дослідження обґрунтована доцільність впровадження наведених заходів та проаналізована їх ефективність.en_US
dc.description.abstractThe qualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, a list of used sources and appendices. The object of research is the activity of a restaurant establishment. The subject of the study is the process of improving the provision of services in the restaurant industry using the example of the Verona cafe. The purpose of the work is to study the process of improving the provision of services by the restaurant business enterprise "Verona". Theoretical aspects of improving the provision of services by the enterprise of the restaurant industry are investigated in the work. The state of economic activity of Cafe "Verona" was analyzed. Suggestions for improving the provision of services by the restaurant business are offered and evaluated. Based on the results of the study, the feasibility of the implementation of the above measures was substantiated and their effectiveness was analyzed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectготельно-ресторанна справаen_US
dc.subjectкласифікація послугen_US
dc.subjectзаклад ресторанного господарстваen_US
dc.subjectякість обслуговуванняen_US
dc.subjectІнтернет-рекламаen_US
dc.subjecthotel and restaurant businessen_US
dc.subjectclassification of servicesen_US
dc.subjectrestaurant establishmenten_US
dc.subjectquality of serviceen_US
dc.subjectInternet advertisingen_US
dc.titleУдосконалення надання послуг підприємством ресторанного господарстваen_US
dc.title.alternativeImprovement of the provision of services by the enterprise of the restaurant industryen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РЕФЕРАТ_Іщук_40гр_ГРС_2023_Б.pdf611,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.