Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16350
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоломієць, Д.В.-
dc.date.accessioned2023-07-28T07:50:22Z-
dc.date.available2023-07-28T07:50:22Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКоломієць Д.В. Шляхи удосконалення господарської дiяльностi пiдприємств ресторанного господарства : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Дарина Вiкторiвна Коломiєць ; наук. кер. Володимир Якович Павлоцький. - ОНЕУ, 2023. - 70 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023Kolomiec.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного господарства. Висвітлено сутність та особливості ведення бізнесу в ресторанній індустрії. Проаналізовано склад об’єктів та ресурсів організації діяльності на території України. Надано загальну характеристику ресторану «Обрій» (м. Сміла). Проаналізовано фінансову-господарську діяльність ТОВ «Ресторан «Обрій»» за 2020-2022 роки. Запропоновано інвестиційний проект із будівництва літнього майданчика ресторану. Обґрунтовано економічна доцільність впровадження інвестиційного проекту для ресторану.en_US
dc.description.abstractThe paper theoretical aspects of improving the efficiency of the government activity of the restaurant government. The essence and peculiarities of running a business in the restaurant industry are highlighted. The warehouse of objects and resources in the organization of activity on the territory of Ukraine was analyzed. Nadano a general description of the restaurant «Obriy» (town of Smila). The financial and government activity of «Restaurant "Obriy»» LLC for 2020-2022 was analyzed. An investment project from the life of a summer Maidan was approved for a restaurant. The cost-effectiveness of the investment project for the restaurant was primed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectекономічна ефективність ресторанних підприємствen_US
dc.subjectрентабельністьen_US
dc.subjectінвестиційне проектуванняen_US
dc.subjectNPV-аналіз ефективності проектуen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjecteconomic efficiency of restaurant businessesen_US
dc.subjectprofitabilityen_US
dc.subjectinvestment designen_US
dc.subjectNPV-analysis of project efficiencyen_US
dc.titleШляхи удосконалення господарської діяльності підприємств ресторанного господарстваen_US
dc.title.alternativeWays of improving the economic activity of restaurant enterprisesen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коломієць_реферат.pdf672,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.