Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16372
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧепик, В.В.-
dc.date.accessioned2023-08-01T09:45:09Z-
dc.date.available2023-08-01T09:45:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЧепик В.В. Стан та перспективи винного туризму в Одеському регiонi : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 242 "Туризм" за освiтньо-професiйною програмою "Економiка та органiзацiя туристичної дiяльностi" / Вадим Володимирович Чепик; наук. кер. Роман Сергiйович Козловський. - ОНЕУ, 2023. - 72 c.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023Chepik.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Об’єкт дослідження - винний туризм в Одеському регіоні . Мета роботи є обґрунтувати перспективи розвитку винного туризму в Одеському регіоні, виділити його особливості з поміж інших видів туризму та рекреації, визначити шляхи покращення галузі.. У даній кваліфікаційній роботі було розглянуто поняття винний туризм, досліджено особливості організації винного туризму та методологію просування винних турів, оцінено ресурсну базу для організації винного туризму та сучасний стан сфери; розглянуто шляхи покращення якості винних турів Результати даного дослідження можуть бути використані при розробці: кроків з боку держави та бізнесу задля створення сприятливих умов для розвитку винного туризму в Україні; винних турів та івент заходів.en_US
dc.description.abstractQualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, a list of sources used. The object of research is wine tourism in the Odesa region The purpose of the work is to substantiate the prospects for the development of wine tourism in the Odesa region, to distinguish its features from other types of tourism and recreation, to determine ways to improve the industry. In this qualification work, the concept of wine tourism was considered, the peculiarities of the organization of wine tourism and the methodology of promoting wine tours were investigated, the resource base for the organization of wine tourism and the current state of the field were evaluated; ways to improve the quality of wine tours are considered. The results of this study can be used in the development of steps by the state and business to create favorable conditions for the development of wine tourism in Ukraine, wine tours and events.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectвинний туризмen_US
dc.subjectвинний турen_US
dc.subjectтерруарen_US
dc.subjectвиноen_US
dc.subjectвиноградникиen_US
dc.subjectвиноробніen_US
dc.subjectwine tourismen_US
dc.subjectwine touren_US
dc.subjectterroiren_US
dc.subjectwineen_US
dc.subjectvineyardsen_US
dc.subjectwineriesen_US
dc.titleСтан та перспективи розвитку винного туризму в Одеському регіоніen_US
dc.title.alternativeThe current state and prospects of the wine tourism in the Odesa regionen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат к диплому Чепик В.В..pdf243,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.